sâmbătă, 2 decembrie 2017

15% REDUCERE ! Oferta SYNEVO pentru membrii SNLP

Synevo - analize de laborator. Veniti cu cardul de membru SNLP in toate receptiile Synevo pentru a beneficia de 15% reducere la cea mai larga paleta de analize medicale! In laboratoarele de analize medicale Synevo se pot efectua peste 1000 de investigatii diferite incepand cu alergologie, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, osoşi, tumorali, serologie, microbiologie şi toxicologie.
Reducerea este valabila prin prezentarea la receptie a cardului de membru SNLP. Membrii familiei trebuie sa prezinte la receptie buletinul si cardul de membru al titularului.

Consultati lista de preturi analize, valabila doar in receptiile proprii Synevo.

De asemenea, daca doriti sa aflati care sunt testele uzuale corespunzatoare diferitelor afectiuni pe organe accesati sectiunea interactiva pentru pacienti.

Synevo Romania este o companie suedeza, lider pe piata de servicii medicale de laborator in Europa C si de SE. Synevo opereaza in cinci tari europene: Romania, Germania, Polonia, Ucraina, Belarus, iar la nivel national prin cele 30 de laboratoare si centre de recoltare in principalele orase ale tarii.

Pe site gasiti detalii referitoare la adresele si programul de recoltare din locatiile Synevo.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu